>

Vloeren

U kunt bij ons terecht voor vele vloeren:

TapijtTapijt
Tapijt geeft warmte, huiselijkheid en comfort. Wol, katoen, sisal, cocos, synthetisch tapijt, elk materiaal heeft zijn voordelen. Laat u zich door ons voorlichten om tot de juiste tapijtkeus te komen. En heeft u een keus kunnen maken, dan kunt u het leggen met een gerust hart overlaten aan onze vakbekwame stoffeerders.


Laminaat Laminaat
Laminaat heeft vele voordelen. De vloer is slijtvast, sterk, hygienisch, bestand tegen de meeste vlekken en kleurecht. Het assortiment is enorm. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, structuren, V-groef, mat, zijdeglans, hoogglans. Behalve het bekende houtdessin hebben we ook laminaattegels met een marmerlook. Wie een beetje handig is, kan de vloer - dankzij het kliksysteem - makkelijk en zonder lijm leggen. De planken klikken als het ware in elkaar. En als je gaat verhuizen, kun je de vloer meestal gewoon meenemen. Niet aan te raden is de laminaatvloer voor vochtige ruimtes zoals badkamers. De toplaag van de laminaatvloer is wel waterbestendig, maar de onderkant kan na verloop van tijd gaan zwellen als het in aanraking komt met water.

Linoleum
Linoleum is een natuurproduct, gemaakt van lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Dat maakt de linoleum behaaglijk warm en geluiddempend. De vloer is eenvoudig stofvrij en schoon te houden. Linoleum is in vele kleuren en patronen verkrijgbaar. Je kunt ook een eigen ontwerp maken! Het leggen is vakwerk. Dat kunt u maar beter aan onze vakmannen overlaten.

VinylTapijt
Vinyl biedt veel mogelijkheden voor een redelijke prijs. We bieden een ruime keus aan kleuren en dessins. Vinyl is makkelijk in onderhoud. Stofzuigen en af en toe met een speciaal schoonmaakmiddel dweilen is voldoende. Onze merken zijn zo gemaakt, dat ze lange tijd meegaan. Ze hebben een extra beschermlaag en de veerkracht blijft jarenlang behouden.

PVC
PVC heeft een natuurlijke uitstraling en is tevens goed waterbestendig. Het heeft een lange levensduur. PVC wordt steeds populairder en heeft vele decoratiemogelijkheden. Het is uitermate geschikt voor vloerverwarming doordat het een goede warmtegeleider is.

Klik vinyl
Klik vinyl vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. De klik vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en zelfs restaurants.

Marmoleum
Marmoleum is een natuurlijk product en ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Doordat marmoleum vaak voorzien is van verschillende toplagen is het een duurzaam product. Het is eenvoudig te reinigen, want er bevinden zich geen naden op de vloer.

Wanneer de vloer eenmaal is aangeschaft kunt u bij ons terecht voor het leggen van de vloer. Op afspraak bezorgen wij alles thuis en installeren de complete vloer in uw woning of bedrijfspand.

Neem ook gerust een kijkje op de sites van onze leveranciers voor meer informatie: